VIGTIG INFORMATION TIL DIG DER SKAL HAVE ALTAN

Den 28. juni kommer Altan.dk forbi for at måle op til dørene. De skal forbi alle de lejligheder som skal have altan og der skal være fri adgang. Der kan forekomme fotoregistrering i de rum hvor altanen skal monteres ud for. Hvis der skulle være genstande I ikke ønsker kommer med på billeder, bedes de fjernes inden Altan.dk kommer forbi. Billederne er kun til brug for opgaven og offentliggøres ikke på nogen måde.

Der skal være adgang i tidsrummet fra kl. 7.30 – 10.30, er du forhindret i at være hjemme så skal du aflevere nøgle til vores vicevært i bestyrelsens røde postkasse. Det vil hvert sted tage cirka 5 til 10 minutter.

Inden besøget skal der vælges hvilken dør der skal åbne som den første, der er nedenfor link til bilag (der er til 2, 3 og 4-fags) som skal printes, udfyldes og lægges i vindueskarmen hvor døren skal sidde. Alle altandøre kommer til at åbne indad så vi ikke tager pladsen ude på altanen samt at vi udnytter vores tykke mure. Hvis du er i tvivl om hvilken dør der skal åbne som den første, så vil vores arkitekt også gå med rundt den dag. Hvis du ikke er hjemme, skal du have udfyldt sedlen på forhånd.

Link til bilag: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B16aq0_OYwabekZqZGdVa29sQlk

BONUSINFO

En altan kan ofte betyde, at man får lyst til at lave indretningen af lejligheden om. Til det har vores arkitekt tilbudt at hjælpe og du er derfor mere end velkommen til at skrive til Bertel Mortensen på arkitekt@bertelmortensen.dk.


Vi gør opmærksom på at der fra på mandag den 23. november påbegyndes installation af nyt nøgles system. Mere information finder du på dagens omdelte informations ark, lagt i din postkasse.

Mvh. Bestyrelsen


I løbet af få uger vil ejendommens nøglesystem på hoveddøre og køkkentrapper blive udskiftet. Det nye nøglesystem er elektronisk og der skal bruges nøglebrikker i stedet for nøgler.

Bruger vejledning og information om udlevering af brikker, bliver oplyst når vi nærmer os ibrugtagning.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Kornblomsten


Da det er blevet dyrere og mere besværligt at rekvirere en container til storskrald bedes beboere i videst muligt omfang selv skille sig af med storskrald – fex. på genbrugspladsen i Vermlands gade.


Så er der kommet nye møbler i gården – pas godt på dem. Du er velkommen til at flytte rundt på dem, husk blot at sæt dem tilbage efter endt brug af hensyn til vores havemand.

Se endvidere opslag i opgange.

Mvh. Bestyrelsen / Gårdlauget


Vores net virker ikke og vi arbejder på sagen. Men vi har brug for din hjælp!

Grunden til, vores net ikke virker er, at en andelshaver har fået installeret sin trådløse router forkert – og det skal vi have rettet hurtigst muligt, så vi kan få nettet op at køre igen. Så…

Har du installeret trådløs router i din lejlighed indenfor den sidste uges tid, så send en mail til Lars på larsmarko@gmail.com eller ring til Peter på 42963131, – så tjekker Lars gerne om det er korrekt opsat.

Og bare rolig – du bliver ikke hængt ud offentligt – vi vil bare gerne have nettet op at køre hurtigst muligt 

På vegne af bestyrelsen / internet gruppen
Peter Lundqvist


General forsamling 2015 foregår den 8 april klokken 19:00

Personlig indkaldelse er udsendt.

Mvh. Bestyrelsen


Til alle Andelshavere,

Datoen for general forsamling er nu fastsat – det bliver Tirsdag den 8. april kl. 19:00.
Husk at sætte kryds i kalenderen.

Officiel indkaldelse med sted osv. vil komme  med post i løbet af de næste uger.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen


Torsdag den 13. februar, mellem 9:00-10:00, vil internet forbindelsen være afbrudt pga. vedligehold. Vi beklager de gener det måtte medføre.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen


Til andelshavere i Kornblomsten.

Vi vil gerne have opdateret henholdsvis den interne- og den eksterne venteliste.

Ønsker du at forblive på en, eller begge lister, send da mail til peter.lundqvist75@gmail.com inden fredag den 28. februar – ellers vil du blive slettet fra listen. Husk at oplyse andelshavers fulde navn og adresse.

Er du endnu ikke kommet på listen endnu og ønsker at komme det, send ligeledes en mail til Peter. Du vil blive sat på listen, efter først til mølle princippet. Husk at oplyse fulde navn og adresse og om du ønsker at kommer både på intern liste og ekstern liste.

For mere information, se eventuelt opslag i opgange