altandør

VIGTIG INFORMATION TIL DIG DER SKAL HAVE ALTAN

Den 28. juni kommer Altan.dk forbi for at måle op til dørene. De skal forbi alle de lejligheder som skal have altan og der skal være fri adgang. Der kan forekomme fotoregistrering i de rum hvor altanen skal monteres ud for. Hvis der skulle være genstande I ikke ønsker kommer med på billeder, bedes de fjernes inden Altan.dk kommer forbi. Billederne er kun til brug for opgaven og offentliggøres ikke på nogen måde.

Der skal være adgang i tidsrummet fra kl. 7.30 – 10.30, er du forhindret i at være hjemme så skal du aflevere nøgle til vores vicevært i bestyrelsens røde postkasse. Det vil hvert sted tage cirka 5 til 10 minutter.

Inden besøget skal der vælges hvilken dør der skal åbne som den første, der er nedenfor link til bilag (der er til 2, 3 og 4-fags) som skal printes, udfyldes og lægges i vindueskarmen hvor døren skal sidde. Alle altandøre kommer til at åbne indad så vi ikke tager pladsen ude på altanen samt at vi udnytter vores tykke mure. Hvis du er i tvivl om hvilken dør der skal åbne som den første, så vil vores arkitekt også gå med rundt den dag. Hvis du ikke er hjemme, skal du have udfyldt sedlen på forhånd.

Link til bilag: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/0B16aq0_OYwabekZqZGdVa29sQlk

BONUSINFO

En altan kan ofte betyde, at man får lyst til at lave indretningen af lejligheden om. Til det har vores arkitekt tilbudt at hjælpe og du er derfor mere end velkommen til at skrive til Bertel Mortensen på arkitekt@bertelmortensen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*